voorlopig geen verkoop.

AFWERKING

De Wunderbar Styling-lijn biedt een gamma professionele producten om je te helpen prachtige, duurzame kapsels te creëren. Alle producten in het gamma bevatten een uniek 48 h Fix Complex, een speciale 'geheugenfunctie' op basis van harsen die

reactiveren bij contact met water. Zo is het oorspronkelijke kapsel steeds reproduceerbaar, ook een dag later.

Daarnaast bevatten de Wunderbar Styling-producten een doeltreffende zonnefilter om het haar en de haarkleur te beschermen tegen uv-stralen. Er zit ook arganolie in die glans creëert, beschermt en veroudering tegengaat. Alle Wunderbar Styling-producten zijn onderling te combineren, zodat je het ideale kapsel kunt creëren.

(voorlopig nog niet beschikbaar)

Wunderbar FINISH IT haarlak strekte 3  (500ml) (€20,95)

Deze haarlak droogt snel en brengt het haar onmiddellijk in model, zonder sporen na te laten. Bovendien maakt het het haar glanzend en fixeert hij langdurig. Ideaal om kort en lang haar te stylen.

Wunderbar FIX IT Haarlak sterkte 4  (500ml) (€20,95)

Deze haarlak droogt snel en brengt het haar onmiddellijk in model, zonder sporen na te laten. Bovendien maakt het het haar glanzend en fixeert hij langdurig. Ideaal om kort haar te stylen.

Wunderbar Matte Paste sterkte 2 (100ml) (€25,00)

Met deze matte modeling paste creëer je een waaier aan getexturiseerde kapsels en vormen met een matte afwerking, voor kort of halflang haar. De Matte Paste biedt medium fixatie en bevat het 48 uur Fix Complex. Het kapsel kan indien gewenst opnieuw in model gebracht worden. Dit product bevat een kleurveilige formule met een beschermende uv-filter.

Wunderbar Sculpture Fiber Paste sterkte 2  (100ml) (€25,00)

Met deze vormgevende pasta creëer je een waaier aan kapsels en texturen met een satijnzachte afwerking. Ook krullend en golvend haar geef je opnieuw vorm. De Fibrous Sculpting Paste biedt medium fixatie en bevat het 48 uur Fix Complex. Het kapsel kan indien gewenst opnieuw in model gebracht worden. Dit product bevat een kleurveilige formule met een beschermende uv-filter.

Wunderbar Hair Master Cream sterkte 1  (125ml) (€19,95)

Deze lichte stylingcrème van wunderbar zorgt voor een gladde, zijdeachtige afwerking. Dik, stug en droog haar wordt zachter. De crème fixeert alle haartypes op een natuurlijke manier en geeft het haar een schitterende glans. Ideaal om afzonderlijke lokken te definiëren en elk type haar gladder te maken, te stylen en af te werken. Het product laat geen sporen na en bevat een kleurveilige formule met een beschermende uv-filter.

Wunderbar Frozen Ice Gel sterkte 3  (125ml) (€19,95)

De Frozen Ice van wunderbar biedt een parelglanseffect en stevige fixatie, dankzij het 48 uur Fix Complex. Hij is ontwikkeld om het kapsel vorm te geven, te definiëren en af te werken. Perfect voor kort haar en om kapsels bij te werken. Het kapsel is reproduceerbaar met water. Dit product laat geen sporen na en bevat een kleurveilige formule met een beschermende uv-filter.

Wunderbar Spiky Rock Glue Gel sterkte 4 (125ml) (€19,95)

Spiky Rock is een fixerende gel met het 48 uur Fix Complex. Het product biedt extreme fixatie, perfect voor gemodelleerde kapsels. Dankzij de harsen als ‘geheugenfunctie’ in de formule is het kapsel reproduceerbaar met water. Het haar glanst en is altijd onder controle. Deze gel laat geen sporen na en bevat een kleurveilige formule met een beschermende uv-filter.