voorlopig geen verkoop.

Skin control lijn

Dit gamma producten is gemaakt op basis van rijstpoeder. Rijstpoeder heeft een hoog absorberend vermogen. Rijstpoeder heeft een indrukwekkende reinigende kracht. Het geeft de vette huid een zuivere en matte uitstraling. Puistjes en mee-eters worden verminderd en vermeden. Het is geschikt voor de meest gevoelige huidtypes, het verzacht ontstekingen, verminderd roodheid. 

Skin Control Cleansing Gel (200ml)  €29,95

Body&Bess Skin Control Cleansing Gel is een huidvriendelijke reinigingsgel die speciaal ontwikkeld werd voor de onzuivere huid. De gel bevat natuurlijke en actieve bestanddelen uit rijstpoeder die talgoplossend werken tot diep in de poriën zonder de huid uit te drogen of beschadigen. De natuurlijke zuurtegraad van de huid word hersteld. Ontstekingen, roodheid, gevoeligheid en irritaties worden verzacht en gekalmeerd.

Skin Control Tonic (200ml)  €21,95

Het is een milde Tonic rijk aan natuurlijke en actieve bestandelen. Ondersteunt de zuiverende werking van de Skin Control Cleansing Gel. voorkomt de ontwikkeling van comedonen, roodheid en een gimmende huid.

Skin Control Serum (15ml)  €31,95

Het serum werd speciaal ontwikkeld om de talgproductie onder controle te houden. Zonder de huid uit te drogen. Kalmeren de hyperproductie van de talgklieren. Zo worden kansen op onzuiverheden, acne en een glimmende huid gereduceerd.

24h Skin Control+ Cream (50ml)  €41,95

De Crème is geschikt voor zowel dag als nacht. De Crème is geschikt voor de onzuivere huid. Het bevat actieve bestandelen die de talgproductie tegen gaan en tegelijk de huid verzorgd. Het gaat de ontstekingen van de huid verminderen en de huid een matte uitstraling geven.