voorlopig geen verkoop.

Hydro sensitive lijn

Dit gamma producten is gemaakt op Basis van frambozenpitolie.

Frambozenpitolie is al langer gekend voor zijn uitstekende kenmerken.

Het is een perfecte combinatie tussen antioxidanten, vitamines A en E, Omega -3, -6 en -9, riozmine, foliumzuur, calcium, potassium en magnesium.

Het resultaat is dat frambozenpitolie erg goede resultaten behaalt op vlak van huidverbetering. Het is geschikt voor de meest gevoelige huiden, probleemhuiden als eczema, psoriasis en als nabehandeling bij chemoterapie en bestraling.


Body Lotion Intensive (200 ml) €29,95

Beschermt en herstelt de gevoelige en droge huid. Deze smeuïge crème wordt snel door de huid opgenomen. Verlicht de geprikkelde huid. Is ook geschikt als aftersun.


Intensive Body Oil (50ml)  €34,95

De Intensive Body Oil is de topper van het Body&Bess gamma.  De olie heeft een optimaal verzachtend effect, gaat huidveroudering tegen, verzorgd en hersteld de huid. De Olie zorgt voor een  sterke rehydratatie na langdurige blootstelling aan de zon. De olie word snel opgenomen door de huid, waardoor ze geen vettige of plakkerige sporen nalaat. De olie is verkozen tot beste product van het jaar (2016, 2017, 2018 en 2019).

Hand Lotion (150ml)  €24,95

Beschermt en herstelt de dunne en gevoelige huid van de handen. Deze crème wordt snel opgenomen door de huid, verzacht ruwe en droge handen, verlicht de geprikkelde huid en herstelt barstjes.

Raspberry Micellar Cleansing Water  €21.95

De Raspverry Micellar Cleansing water is door zijn milde en natuurlijke actieve ingrediënten de ideale make-up remover voor de meest gevoelige huidtypes. De vetvrije samenstelling maakt van dit product de perfecte reiniger voor de ogen, zelfs bij het dragen van lenzen en wimperextenions.

Cleansing Milk (150ml)   €29,95

De body&Bess Cleansing Milk biedt de huid een diepe reiniging en verwijdert make-up en onzuiverheden op het gelaat. deze Cleansing Milk droogt de huid niet uit integenstelling tot andere reinigingsproducten. Door de aanwezigheid van 7% frambozenpitolie krijgt de huid de ideale verzorging tijdens het reinigen. De Cleansing Milk past zich aan aan het huidtype.

Tonic (200ml)  €21,95

De Tonic van Body&Bess is een zachte maar actieve lotion die de huidbarière op een natuurlijke manier beschermt en herstelt. Ze egaliseert fijne rimpels. Deze Tonic heeft een reinigende, hydraterende en verzachtende werking. De Body&Bess Tonic is geschikt voor elk huidtype.

Facial Scrub (75ml)  €29,95

De Facial Scrub verwijdert dode en verouderde huidcellen en zorgt voor een zachte en frisse huid. Tijdens het gebruik vormt de scrub een witte emulsie op de natte huid, wat een aangenaam gevoel garandeert. De scrub spoelt gemakkelijk af. De korrels die gebruikt worden zijn gemalen frambozenpitten. De peeling is daarom 100% natuurlijk vrij van zand, zout en microplastics die de huid zouden kunnen beschadigen. Geschikt voor alle huidtypes.

Ultimate Repair Serum (3x3ml)  €22,95

Het serum biedt een voedende en verzachtende werking. Dankzij een hoge concentratie aan actieve bestandelen wordt de huid diep gehydrateerd en langdurig beschermd. Het serum hersteld de droge en schilferige huid snel en aanhoudend.

Power Lift Serum (15ml)  €31,95

Het serum beschermt het collageen tegen verouderen en maakt de huid opnieuw effen en glad. Het serum biedt een diepe en langdurige werking en herstelt de huid onmiddellijk. De huid wordt zichtbaar versterkt en verzacht. Het Body&Bess Power Lift Serum kan ook gebruikt worden bij de verzorging van littekens.

Power Lift Eye Contour Cream (15ml)  €29,95

De oogcrème verzorgt de gevoelige huidzone rondom de ogen. De hoge concentraties natuurlijke actieve bestanddelen die de huid hydrateren, beschermen en voeden de huid terwijl kraaienpootjes en rimpels worden aangepakt.

24h Nutri+ Cream (50ml)   €44,95

De Crème is geschikt voor zowel dag- als nachtcrème. De Crème is speciaal ontworpen voor de huid die een optimale verzorging nodig heeft. Het bevat hoge concentraties actieve bestanddelen die de huid voeden, versterken en verbeteren.

Hydra+ Day Cream (50ml)   €41,95

De dagcrème is geschik voor de zeer droge ondervoede huid. De crème voed en hydrateerd de huid optimaal. Bestrijd rimpels en oneffenheden. Gaat pigmentvlekjes tegen. Helpt bij het genezen van littekens.

Hydra+ Night Cream (50ml)   €41,95

De nachtcrème is geschikt voor de zeer droge ondervoede huid. de crème voed en hydrateerd de huid optimaal. Tijdens de nacht herstelt de huid zich. Het is dus belangrijk om de ideale crème te gebruiken. 

Natural Lip Balm (25ml)  €14,95

Rijk aan natuurlijke en actieve bestandelen uit frambozenpitolie. Beschermt, herstelt en verzorgt de lippen in alle zachtheid. Verzacht elke vorm van irritatie en geeft een mooie natuurlijke gleans. Vrij van parabenen.