voorlopig geen verkoop.

GEHWOL

Gehwol fusskraft blauw (75ml)  €9,45

Een vochtinbrengende en natuurfrisse voetcrème voor de droge, ruwe en gevoelige huid. Vermindert overmatige eeltvorming en jeuk en verlicht pijnlijke voeten.

Gehwol fusskraft rood (75ml)  €9,60

Een verwarmende voetcrème tegen koude voeten en droge  gesprongen huid. stimuleert de doorbloeding en verlicht vermoeide en pijnlijke voeten.

Gehwol fusskraft groen (75ml)  €9,60

Een geurbestrijdende en natuurfrisse voetcrème voor de normale huid die voetengeur voorkomt en zweetvorming normaliseert. De voeten worden fris reukloos en soepel.

Gehwol fusskraft Beenvitaal (125ml)  €13,30

Niet vette, revitaliserende balsem voor de dagelijkse verzorging van vermoeide voeten en benen. Trekt snel in en verfrist. Vermindert droge plekken en heeft een samentrekkende werking op de aders.

Gehwol med Anti-Transpirant Crème (125ml)  €13,85

Zorgt voor een effectieve vermindering van de transpiratie door het verkleinen van de zweetporiën. De anti-bacteriële werking voorkomt voetgeur.

Gehwol med Voetpoeder (100g)  €13,01

Geschikt voor de bestrijding van voetschimmel dankzij de toevoeging van Clotrimazol.

med Nagelbeschermstift (3ml)  €14,95

Beschermt de nagels tegen schimmels dankzij het aanwezige Clotrimazol en maakt broze nagels soepel en mooi. Stift van 3ml met handig bokkepootje om de nagel voor te bereiden. Geleverd met 3 rezervestiftpunten. Zeer Economisch.

Gehwol Voetcrème (75ml)  €10,40

Vormt een filmlaag op de huid en voorkomt zo de vorming van blaren tijdens lange wandelingen, sport of het inlopen van nieuwe schoenen. Ook zeer effectief tegen overmatig zweten, eeltvorming en voetschimmel. Bevordert het genezingsproces van wonden en blaren.

Gehwol Voet + schoen deo (150ml)  €14,40

Snelle bescherming tegen schimmels en voetengeur - speciaal voor gebruik op openbare plaatsen (zwembaden, fitnessruimtes, ...) Wordt op de voeten en in de schoenen gebruikt, voor of na het dragen. De anti- bacteriële werking voorkomt voetengeur.

Houten Eeltvijl  €16,30

Dubbelzijdige houten eeltvijl met een grove kant om te vijlen en een fijne kant om de huid glad te maken. Beide kanten zijn bedekt met anti-bacteriële en waterbestendige slijpfolie.